NorrköpingNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Norrköping: Flera olyckor på E4 – brandbil påkörd på olycksplats

Under tisdagskvällen har det inträffat flera trafikolyckor på E4 i Norrköpingsområdet.Inom loppet av 40 minuter fick räddningstjänst, ambulans och polis rycka ut på fyra larm. Det första inkom vid 20.20-tiden då en bilist kört in i mitträcket vid Stenkullebacken. Två personer drabbades, men ingen av dem skadades. Under räddningsarbetet blev en brandbil påkörd av en långtradare. Olyckan orsakade stopp i trafiken.Klockan 20.34 inkom ännu ett larm om olycka på E4. En bilist hade kört in i mitträcket mellan trafikplatserna Lövstad och Melby. Föraren klarade sig oskadd.Klockan 20.44 kör en lastbil av vägen. Olyckan inträffade i norrgående riktning i närheten av förra olycksplatsen. Några uppgifter om personskador finns inte, men olyckan orsakade stora framkomlighetsproblem. Lastbilen ligger i diket och kommer att bärgas senare.Vid 21-tiden larmades man återigen om en singelolycka. I höjd med Herrbeta, i södergående riktning, hade en bilist kört av vägen. En person fick medfölja ambulans till sjukhus.På Norsholmsbron kör en bilist i räcket vid 23-tiden.Det är mycket halt på E4.

Relaterade artiklar

Back to top button