1 C
Norrköping
onsdag, mars 3, 2021

Norrköping: Flera olyckor på E4 – brandbil påkörd på olycksplats

Under tisdagskvällen har det inträffat flera trafikolyckor på E4 i Norrköpingsområdet. Inom loppet av 40 minuter fick räddningstjänst, ambulans och polis rycka ut på fyra larm. Det första inkom vid 20.20-tiden då en bilist kört in i mitträcket vid Stenkullebacken. Två personer drabbades, men ingen av dem skadades. Under räddningsarbetet blev en brandbil påkörd av en långtradare. Olyckan orsakade stopp i trafiken. Klockan 20.34 inkom ännu ett larm om olycka på E4. En bilist hade kört in i mitträcket mellan trafikplatserna Lövstad och Melby. Föraren klarade sig oskadd. Klockan 20.44 kör en lastbil av vägen. Olyckan inträffade i norrgående riktning i närheten av förra olycksplatsen. Några uppgifter om personskador finns inte, men olyckan orsakade stora framkomlighetsproblem. Lastbilen ligger i diket och kommer att bärgas senare. Vid 21-tiden larmades man återigen om en singelolycka. I höjd med Herrbeta, i södergående riktning, hade en bilist kört av vägen. En person fick medfölja ambulans till sjukhus. På Norsholmsbron kör en bilist i räcket vid 23-tiden. Det är mycket halt på E4.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Det var vid 14-tiden som larm inkom om trafikolycka på E4 vid trafikplats Ingelsta...
På måndagsförmiddagen larmades räddningstjänst och polis om lastbilsbrand på E4 strax söder om Norrköping. Larmet...
Vid 16.30-tiden larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en trafikolycka på E4 utanför Norrköping. Vid...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
1 ° C
1 °
1 °
86 %
7.2kmh
90 %
ons
2 °
tor
4 °
fre
2 °
lör
4 °
sön
3 °