NorrköpingNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Norrköping: Halt på vägarna – många trafikolyckor under dagen

Under måndagen har många trafikolyckor rapporterats i Norrköping med omnejd och det har varit mycket halt på vägarna.På morgonen inträffade två singelolyckor mellan Melby och Borg på E4 söder om Norrköping och i Jursla kolliderade två bilar. Vid den senare olyckan fick en kvinna föras till sjukhus för kontroll.
TMA-bil påkörd på E4. FOTO: LÄSARBILD
Vid 14.20-tiden inkom nytt larm om trafikolycka på E4 nära Melby. Minst tre bilar var inblandade i en olycka och en av bilarna hade kört på en TMA-bil. Ingen person kom till skada men flera av bilarna fick bärgas och det bildades långa köer.Klockan 14.30 inkom ännu ett larm om olycka på E4. Mellan Stavsjö och Strömsfors hade en trailerdragare gått in i mitträcket och blivit stående illa till. Ett körfält i varje riktning blockerades.Även riksväg 55 har varit drabbad av olyckor och det har rapporterats om mycket halt väglag. Vid 11.20-tiden kolliderade en lastbil och en personbil nära Strångsjö i Södermanland. De två personer som färdades i bilen klämdes fast och räddningspersonalen fick klippa upp bilen för att få ut personerna. De båda drabbade skadades allvarligt och senare meddelades att en av dem, en kvinna i 70-årsåldern, avlidit till följd av de svåra skadorna. Lastbilen är tagen i beslag för att genomgå en teknisk undersökning.Under tiden som räddningsarbetet vid Strångsjö pågick inträffade ytterligare två olyckor på riksväg 55.

Relaterade artiklar

Back to top button