-0.3 C
Norrköping
måndag, mars 8, 2021

Kisa: Bil och tåg i krock – en död

Det var klockan 09.15 på lördagen som larm inkom till SOS om att en personbil blivit påkörd av Kustpilen mellan Rimforsa och Kisa. Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen. Olyckan inträffade vid en obevakad järnvägsövergång i höjd med Torp och den påkörda bilen släpades med tåget, som var på väg söderut, cirka 300 meter. I bilen anträffades en man med mycket allvarliga skador. Han fördes med ambulans till sjukhus, men hans liv gick inte att rädda. Bilen har tagits i beslag för att genomgå en kriminalteknisk undersökning.  Bärgningen av olycksbilen blev problematisk då den hade ett tillkopplat släp. Strax innan klockan 15 kallades räddningstjänsten åter till olycksplatsen med anledning av att drivmedel läckt ut. Polisen utreder händelsen som vållande till annans död.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Sedan måndagsförmiddagen är det stopp i tågtrafiken förbi Norrköping. Orsaken är en nedriven kontaktledningsbrygga...
Sedan klockan 09.45 på måndagsförmiddagen är det stopp i tågtrafiken förbi Norrköping. Orsaken är en...
Strax före klockan 17 larmades räddningstjänsten om gräsbrand i Gistad mellan Linköping och Norrköping. Det...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
-0.3 ° C
0 °
-1.1 °
51 %
3.6kmh
0 %
mån
2 °
tis
4 °
ons
1 °
tor
5 °
fre
5 °