KindaNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Kisa: Bil och tåg i krock – en död

Det var klockan 09.15 på lördagen som larm inkom till SOS om att en personbil blivit påkörd av Kustpilen mellan Rimforsa och Kisa.Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen. Olyckan inträffade vid en obevakad järnvägsövergång i höjd med Torp och den påkörda bilen släpades med tåget, som var på väg söderut, cirka 300 meter. I bilen anträffades en man med mycket allvarliga skador. Han fördes med ambulans till sjukhus, men hans liv gick inte att rädda.Bilen har tagits i beslag för att genomgå en kriminalteknisk undersökning.  Bärgningen av olycksbilen blev problematisk då den hade ett tillkopplat släp. Strax innan klockan 15 kallades räddningstjänsten åter till olycksplatsen med anledning av att drivmedel läckt ut.Polisen utreder händelsen som vållande till annans död.

Relaterade artiklar

Back to top button