NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Byggnad nedbrunnen i Lindö – polisen utreder mordbrand

Det var strax innan klockan 14 som räddningstjänst och polis larmades om en brand i en nedlagd aktivitetslokal på Kanalgatan i Lindö.Personen som larmades hade sett svart rök från avstånd. När brandmännen anlände till platsen möttes dom av en fullt utvecklad brand. Släckningsförsök påbörjades och förstärkning begärdes från fler stationer. Vid 15-tiden fattade man beslut om att låta byggnaden brinna ner under kontrollerade former.Polisen spärrade av ett område för att förhindra att personer kom för nära branden. Eftersom det inte kan uteslutas att branden kan ha varit anlagd kommer fastigheten fortsatt vara avspärrad tills en teknisk undersökning har utförts.Ärendet utreds som mordbrand.

Relaterade artiklar

Back to top button