-2.3 C
Norrköping
onsdag, mars 3, 2021

Linköping: Greps misstänkta för grovt vapenbrott

Vid 19-tiden på tisdagen larmades polis och ambulans till en lokal i Ekholmens centrum i Linköping. Två män skulle uppträda märkligt och en av dem befarades vara i behov av sjukvård. När patrullerna kom på plats och kontrollerade de båda männen visade de tecken på att vara narkotikapåverkade. De kroppsvisiterades och vid visitationen anträffades narkotika och en skarpladdad pistol. Narkotikan var förpackad så att man kan anta att den var tänkt att sälja vidare, uppger polisen på sin hemsida. De båda männen, som är i 30 respektive 35-årsåldern, greps misstänkta för narkotikabrott och grovt vapenbrott. De medtogs för narkotikaanalys samt förhör. Ärendet kommer sedan att lämnas till åklagare som kommer att ta ställning till om de ska anhållas eller släppas.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På måndagskvällen larmades polisen till Skärblacka efter samtal om att en man setts med...
Vid 20-tiden på måndagskvällen skulle polisen stoppa och kontrollera en bil i Norrköping som...
Det var vid 15.30-tiden på tisdagseftermiddagen som larm inkom om två trafikolyckor nära varandra...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
dimma
-2.3 ° C
-2 °
-3 °
100 %
2.2kmh
7 %
ons
5 °
tor
3 °
fre
2 °
lör
5 °
sön
1 °