-1.7 C
Norrköping
fredag, november 27, 2020

Norrköping: Man död i svår trafikolycka på Söderleden

På tisdagsmorgonen larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en trafikolycka på Söderleden i Norrköping.

Larmet inkom till SOS Alarm vid halv sjutiden. I höjd med flygplatsen hade två bilar kolliderat. Det var en våldsam krasch och bilarna blev kraftigt demolerade. Vid framkomst stod det klart att det handlade om en mycket allvarlig olycka.

En av förarna, en man i 55-årsåldern, skadades så svårt att han avled. Den andre föraren, en man i 60-årsåldern, klarade sig undan allvarliga skador. Polisen skriver på sin hemsida att en förundersökning om vårdslöshet i trafik har inletts för att utreda olyckan. Mannen i 60-årsåldern är inte misstänkt för brott. Bilarna har tagits i beslag för att genomgå en teknisk undersökning.

Under räddnings- och saneringsarbetet var det stopp på Söderleden i båda riktningar mellan Arkösundsvägen och Lindövägen. Strax före klockan nio var vägen åter fullt framkomlig.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 16.10-tiden inträffade en trafikolycka på Linköpingsvägen i höjd med trafikplats Klockaretorpet i Norrköping. Räddningstjänst,...
Vid 16.40-tiden larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en trafikolycka vid trafikplats Jursla utanför...
På lördagseftermiddagen larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en trafikolycka på Linköpingsvägen i Norrköping....

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
-1.7 ° C
-1.1 °
-2 °
92 %
2.6kmh
0 %
fre
3 °
lör
3 °
sön
1 °
mån
5 °
tis
5 °