3.4 C
Norrköping
torsdag, mars 4, 2021

Norrköping: Vattenläcka på Hantverkaregatan

Det var strax före klockan ett natten mot måndagen som räddningstjänst och polis larmades om en större vattenläcka i centrala Norrköping. På Hantverkargatan hade en vattenledning sprungit läck och stora mängder vatten trycktes upp ur marken. Gatan stängdes av och drifttekniker från Nodra kallades till till platsen för att stänga av vattnet. Polisen tog kontakt med de bilägare vars bilar stod parkerade vid läckan eftersom det fanns risk att marken underminerats. Under natten kommer man att arbeta med att laga läckan. Boende på Hantverkaregatan 60, 62 , 64, 66 och 68 är i skrivande stund utan vatten. Vattentankar är utplacerade vid Hantverkaregatan 66 och 68, skriver Nodra på sin hemsida. När vattnet kommer tillbaka kan det vara missfärgat. Detta kommer att försvinna om man spolar i kranen en stund och till dess att vattnet är klart igen bör man undvika att tvätta kläder.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Strax efter klockan 18 larmades polisen om ett personrån på Hantverkaregatan i Norrköping. En kvinna...
Vid 11.40-tiden larmades räddningstjänsten om en vattenläcka på Nygatan i Norrköping. Vid korsningen till...
På lördagsförmiddagen upptäcktes en vattenläcka på Norra Promenaden i Norrköping. I höjd med centralstationen trycktes...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
växlande molnighet
3.4 ° C
4 °
2.8 °
41 %
5.1kmh
40 %
tor
1 °
fre
3 °
lör
4 °
sön
3 °
mån
1 °