2.2 C
Norrköping
lördag, mars 6, 2021

Åtvidaberg: Väpnat rån mot Sparbanken – polispatrull beskjuten

Vid 14.45 på fredagseftermiddagen fick polisen flera samtal om rån på Åtvidabergs sparbank. Flertalet polispatruller skickades till platsen. Fyra maskerade gärningsmän, beväpnade med automatvapen, rånade banken och lämnade sedan platsen i en silvrig BMW kombi. Bilen hittades snart brinnande vid Fågelsången. Där ska rånarna ha bytt bil till en falskskyltad bronsfärgad Peugot. På länsväg 691, i höjd med Jarlsgården väster om Åtvidaberg, mötte en polispatrull flyktbilen. I samband med detta blev patrullen beskjuten. I skrivande stund pågår en intensiv jakt efter rånarna, i jakten används bland annat helikopter. Vid banken, den utbrunna flyktbilen och den beskjutna polisbilen arbetar tekniker med att säkra eventuella bevis. Många personer blev vittnen till händelsen och polisen vill gärna komma i kontakt med personer som sett något eller har bilder och film från platsen.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Polis larmades, under lördagskvällen till en adress i Ektorp, Norrköping, med anledning av ett...
Strax efter klockan 18 larmades polisen om ett personrån på Hantverkaregatan i Norrköping. En kvinna...
Strax före klockan 21 tog polisen emot ett överfallslarm från en godisbutik på Drottninggatan...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
växlande molnighet
2.2 ° C
3 °
1.7 °
69 %
7.7kmh
35 %
lör
6 °
sön
3 °
mån
2 °
tis
3 °
ons
3 °