NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Två till sjukhus efter bråk i butik

Vid 19-tiden på torsdagskvällen inkom larm om bråk i en butik på Hospitalsgatan i Norrköping.Flertalet polispatruller tillsammans med ambulans larmades till platsen. Flera personer skulle vara inblandade i bråket och minst en person var skadad. Vid framkomst visade det sig att två personer var skadade. De skadade, en man i 50-årsåldern och en man i 20-årsåldern, har förts till sjukhus för att få sina skador omsedda. Enligt uppgift ska det handla om en knivskärning, men exakt vad som hänt är oklart.Polisen uppger på sin hemsida att de söker kontakt med vittnen till händelsen och är intresserade av alla tips och iakttagelser i området runt Hospitalsgatan som kan sättas i samband med händelsen.

Relaterade artiklar

Back to top button