-0.9 C
Norrköping
torsdag, mars 4, 2021

Norrköping: Misstänkt bomb vid polishuset – stora avspärrningar

Det var strax före midnatt som ett misstänkt farligt föremål upptäcktes vid entrén till polishuset i Norrköping. Upptäckten gjordes efter att två personer som setts springa från platsen kontrollerades. Ett stort område kring polishuset spärrades av och de båda personerna greps misstänkta för försök till allmänfarlig ödeläggelse. De gripna är två män i 20-25-årsåldern. Nationella bombskyddet har beordrats till platsen och till dess att bombtekniker tagit hand om föremålet är Norrtullsrondellen och flera anslutande vägar avstängda för trafik. Polisen uppmanar boende i de fastigheter som ligger i anslutning till polishuset att inte uppehålla sig i närheten av fönster som vetter mot polishuset. Uppdatering Strax innan klockan sex hävdes avspärrningarna. Bombtekniker hade då undersökt föremålet och konstaterat att det var ofarligt.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På lördagsförmiddagen upptäcktes en vattenläcka på Norra Promenaden i Norrköping. I höjd med centralstationen trycktes...
Vid 18-tiden på torsdagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand vid postterminalen på Norra...
Vid 14.20-tiden på måndagen inkom larm om trafikolycka på Norra Promenaden i Norrköping.  Räddningstjänst, ambulans...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
-0.9 ° C
-0.6 °
-1 °
64 %
3.1kmh
100 %
tor
4 °
fre
3 °
lör
4 °
sön
2 °
mån
1 °