ÅtvidabergNyheterÖstergötland

Åtvidaberg: Misstänkt våldsbrott – person hittad död

Strax efter klockan 17 på torsdagen larmades flera polispatruller samt ambulans till en adress utanför Åtvidaberg.Polisen uppgav vid 18.30-tiden att man misstänkte ett grovt våldsbrott begåtts. Senare under kvällen bekräftade man att en person anträffats avliden.Platsen spärrades av och under kvällen har kriminaltekniker arbetat med att säkra eventuella spår. I övrigt pågår vanliga utredningsåtgärder vid våldsbrott, skriver polisen på sin hemsida. Vidare skriver polisen att det i nuläget inte är klarlagt vad som hänt och att man av utredningstekniska skäl inte kommer att ange någon brottsrubricering.Uppdatering Efter att flera utredningsåtgärder genomförts talar mycket för att det inte är mord utan ett olycksfall.

Relaterade artiklar

Back to top button