-0.9 C
Norrköping
torsdag, mars 4, 2021

Åtvidaberg: Misstänkt våldsbrott – person hittad död

Strax efter klockan 17 på torsdagen larmades flera polispatruller samt ambulans till en adress utanför Åtvidaberg. Polisen uppgav vid 18.30-tiden att man misstänkte ett grovt våldsbrott begåtts. Senare under kvällen bekräftade man att en person anträffats avliden. Platsen spärrades av och under kvällen har kriminaltekniker arbetat med att säkra eventuella spår. I övrigt pågår vanliga utredningsåtgärder vid våldsbrott, skriver polisen på sin hemsida. Vidare skriver polisen att det i nuläget inte är klarlagt vad som hänt och att man av utredningstekniska skäl inte kommer att ange någon brottsrubricering. Uppdatering Efter att flera utredningsåtgärder genomförts talar mycket för att det inte är mord utan ett olycksfall.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan tolv på tisdagen hölls en tyst minut för att hedra den ambulanssjukvårdare som...
Det var vid halv sex-tiden på måndagsmorgonen som larm inkom om viltolycka på riksväg...
Det var vid 20-tiden på lördagskvällen som larm inkom till SOS om brand i...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
-0.9 ° C
-0.6 °
-1 °
64 %
3.1kmh
100 %
tor
4 °
fre
3 °
lör
4 °
sön
2 °
mån
1 °