NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Körde på lastbilschaufför och smet

Det var vid halv ett-tiden natten mot onsdagen som räddningstjänst, ambulans och polis larmades om en trafikolycka på Söderleden i Norrköping.Mellan trafikplatserna Kneippen och Skarphagen hade en person blivit påkörd. Det var en lastbilschaufför som stannat till och gått ut för att kontrollera något på sin långtradare och som då blev påkörd. Lastbilschauffören ska ha varit vaken och talbar när han fördes med ambulans till sjukhus för vård av sina skador.Bilisten som körde på chauffören avvek från platsen och polisen rubricerar ärendet som smitning från olycksplats. Man vill gärna få in tips och observationer som kan sättas i samband med olyckan.Ett körfält stängdes av under räddningsarbetet, men olyckan orsakade ändå inga större störningar i trafiken.

Relaterade artiklar

Back to top button