LinköpingNyheterÖstergötland

Linköping: Man död efter singelolycka

Det var strax efter klockan nio som räddningstjänst, ambulans och polis larmades till en singelolycka vid Vimarka Bränngård utanför Linköping.En bilist hade av okänd anledning kört in i ett elskåp. Föraren, en man i 50-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans. Under förmiddagen meddelades att mannen var avliden. Den avlidne kommer att genomgå en rättsmedicinsk undersökning för att om möjligt fastställa dödsorsaken och även bilen kommer att undersökas för att om möjligt ta reda på om den haft tekniska brister, skriver polisen på sin hemsida.I samband med olyckan uppstod bränder i anslutning till elstolpar på Vårdsbergs golfbana i närheten. Bränderna var av mindre omfattning och kunde snabbt släckas.

Relaterade artiklar

Back to top button