NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Brand i Vrinneviskogen

Räddningstjänst och polis larmades vid 13-tiden om en brand i Vrinneviskogen nära sjukhuset i Norrköping.Inringaren stod på sin balkong och såg en rökpelare någonstans i skogen nära sjukhuset. Räddningstjänsten tog hjälp av flyget och kunde snart lokalisera branden, som var av mindre omfattning på ett berg vid en tältplats. När man tagit sig fram till brandplatsen hade personer på plats slagit ner lågorna och förhindrat vidare spridning. För brandmännen återstod bara att lägga på ordentligt med vatten och sedan lämna över ärendet till polisen.Polisen kontrollerade personer på platsen, men kunde inte med säkerhet säga vem som startade branden. En anmälan kommer att upprättas med okänd gärningsman, skriver man på sin hemsida.

Relaterade artiklar

Back to top button