5.6 C
Norrköping
lördag, mars 6, 2021

Norrköping: Stora avspärrningar efter gasläcka

Vid 22.30-tiden på söndagskvällen inkom om gasläckage vid Nobinas bussdepå på Rälsgatan i Norrköping. Räddningstjänst från två stationer tillsammans med polis och ambulans skickades till platsen. I samband med tankning av en buss ska det på något sätt ha börjat läcka biogas från slangen. En person som utsatts för gasen ska ha omhändertagits av sjukvården för kontroll, men det finns inga uppgifter om att denne skadats. Ett stort område spärrades av och vid Colorama på Lindåkersgatan upprättades en brytpunkt där insatsen leds ifrån. Ståthögavägen mellan Packhusrondellen och Ståthögarondellen samt delar av Kommendantvägen stängdes av för trafik. En timme efter larmet meddelades att läckaget var stoppat och att en tekniker från leverantören hade kommit på plats för kontroll. Vid midnatt kvarstod vägavspärrningarna.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 16.30-tiden larmades räddningstjänsten om utsläpp av biogas på en tankstation på Ströbogatan utanför...
På onsdagskvällen inträffade en olycka med lastbil på Kommendantvägen i Norrköping. En container hade lossnat...
Natten mot torsdagen larmades räddningstjänsten om gaslukt i ett flerfamiljshus på Luntgatan i Norrköping. Larmet...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
molnigt
5.6 ° C
6 °
5 °
56 %
8.8kmh
60 %
lör
6 °
sön
3 °
mån
2 °
tis
3 °
ons
3 °