NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Bilist voltade på E4 – medtrafikanter får beröm

Det var strax före klockan tio på onsdagsförmiddagen som larm inkom till SOS om singelolycka på E4 i Norrköping.Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen. I södergående riktning, i höjd med Hallberga, hade en bilist kört av vägen och voltat. Bilen blev liggande på taket efter olyckan och föraren fick hjälp ut ur bilen av förbipasserande i väntan på att räddningspersonal skulle anlända till platsen. Den drabbade fördes sedan med ambulans till sjukhus.Olyckan orsakade helt stopp i södergående riktning med långa köer som följd. Många trafikanter valde att köra av E4 och genom Norrköping istället vilket orsakade köer på Stockholmsvägen och Riksvägen. Vid 10.30-tiden släpptes trafiken på i en fil i väntan på bärgning.Befälet på station Kvillinge vill uppmärksamma de personer som var först på platsen och berömma dem för en väl genomförd handling genom sitt omhändertagande av den drabbade innan blåljuspersonalen kom till platsen, skriver räddningstjänsten på sin hemsida.

Relaterade artiklar

Back to top button