3.6 C
Norrköping
tisdag, mars 2, 2021

Norrköping: Bilist voltade på E4 – medtrafikanter får beröm

Det var strax före klockan tio på onsdagsförmiddagen som larm inkom till SOS om singelolycka på E4 i Norrköping. Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen. I södergående riktning, i höjd med Hallberga, hade en bilist kört av vägen och voltat. Bilen blev liggande på taket efter olyckan och föraren fick hjälp ut ur bilen av förbipasserande i väntan på att räddningspersonal skulle anlända till platsen. Den drabbade fördes sedan med ambulans till sjukhus. Olyckan orsakade helt stopp i södergående riktning med långa köer som följd. Många trafikanter valde att köra av E4 och genom Norrköping istället vilket orsakade köer på Stockholmsvägen och Riksvägen. Vid 10.30-tiden släpptes trafiken på i en fil i väntan på bärgning. Befälet på station Kvillinge vill uppmärksamma de personer som var först på platsen och berömma dem för en väl genomförd handling genom sitt omhändertagande av den drabbade innan blåljuspersonalen kom till platsen, skriver räddningstjänsten på sin hemsida.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På måndagskvällen larmades polisen om en singelolycka på Spelmansgatan i Norrköping. Larmet kom till polisen...
Vid halv åtta-tiden på onsdagsmorgonen larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en singelolycka på...
Vid 16-tiden på torsdagen inkom larm om singelolycka på Simonstorpsvägen strax utanför Rejmyre. Räddningstjänst, ambulans...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
molnigt
3.6 ° C
4 °
2.8 °
75 %
1.3kmh
53 %
tis
4 °
ons
5 °
tor
3 °
fre
2 °
lör
5 °