7.5 C
Norrköping
lördag, februari 27, 2021

Norrköping: Man hittad bunden vid brand – polisen utreder mordförsök

Det var klockan 01.32 natten mot lördagen som SOS Alarm fick samtal om en brand på Sjötullsgatan vid hamnen i Norrköping. Räddningstjänst, ambulans och polis larmades till platsen. Enligt de första uppgifterna sågs svart rök och lågor slå ut från en industribyggnad som bland annat inrymmer en verkstadslokal. Inringaren hörde också smällar från byggnaden och folk som skrek efter hjälp. Vid framkomst möttes man av en kraftig brand. En polispatrull som var först på plats upptäckte en bunden man vid ett fönster i den brinnande lokalen. De fick snabbt ut mannen som sedan fördes med ambulans till sjukhus. Skadeläget är i skrivande stund oklart. Räddningstjänst från flera stationer skickades till platsen. Ett tiotal enheter arbetade med släckningsarbetet och först vid 03.15-tiden var storbranden under kontroll. Eftersläckningsarbetet beräknas pågå till åttatiden. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 14.30-tiden larmades räddningstjänst och polis till Borgsmoskolan i Norrköping med anledning av att...
Natten mot torsdagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på Importgatan i Norrköping. Larmet inkom...
Natten mot måndagen larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en brand på Kristinagatan i...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
molnigt
7.5 ° C
8 °
7 °
53 %
3.6kmh
77 %
lör
7 °
sön
9 °
mån
8 °
tis
9 °
ons
5 °