9.1 C
Norrköping
fredag, februari 26, 2021

Fem bilar förstördes i anlagd brand

Vid ett-tiden natten mot måndag larmades räddningstjänst och polis om en misstänkt brand nära Borgsmo idrottsplats i Norrköping. En person hade sett svart rök på avstånd och slagit larm till SOS Alarm. Räddningstjänst och polis skickades till platsen och vid framkomst möttes man av en våldsam brand i flera parkerade bilar på Kolonigatan. En polispatrull som var först på plats försökte stoppa spridningen med hjälp av pulversläckare, men branden var för kraftig och elden hade också börjat sprida sig i terrängen. Räddningstjänsten kunde snabbt släcka branden i terrängen. Förstärkning begärdes från station Kvillinge och efter ungefär 20 minuter hade brandmännen släckt de brinnande bilarna. Fem bilar blev totalförstörda i branden och minst en bil fick värmeskador. Branden tros vara anlagd och polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Natten mot söndagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på Bäraregatan i Norrköping. Larmet inkom...
Vid 14.30-tiden larmades räddningstjänst och polis till Borgsmoskolan i Norrköping med anledning av att...
Under lördagskvällen och natten mot söndagen sökte ett stort polispådrag efter en kvinna i...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
9.1 ° C
10 °
7.8 °
53 %
9.3kmh
0 %
fre
10 °
lör
7 °
sön
9 °
mån
9 °
tis
8 °