NorrköpingNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Norrköping: Motorcyklist i mitträcket på E4 – bil fattade eld i olyckskön

Det var strax före klockan 13 på söndagen som larm inkom om motorcykelolycka på E4 mellan Linköping och Norrköping.Räddningstjänst, ambulans och polis larmades till platsen. I norrgående riktning, några hundra meter innan trafikplats Norsholm, hade en motorcyklist hamnat i mitträcket. Föraren omhändertogs av sjukvårdspersonal och fördes med ambulans till sjukhus. Det ska inte handla om några allvarliga skador, uppger polisen.Under räddningsarbetet stängdes vägen av och det bildades kilometerlånga köer. Först vid 14-tiden hade bärgare anlänt till platsen och det rådde mycket begränsad framkomlighet.I olyckskön började plötsligt en bil att brinna. Larmet om den brinnande bilen inkom till SOS Alarm klockan 14.03 och när brandmännen anlände till platsen var bilen helt övertänd. Under släckningsarbetet stängdes vägen av och de redan långa köerna växte sig ännu längre. Ingen person kom till skada vid händelsen och polisen misstänker heller inget brott.

Relaterade artiklar

Back to top button