-2.3 C
Norrköping
onsdag, mars 3, 2021

Norrköping: Motorcyklist i mitträcket på E4 – bil fattade eld i olyckskön

Det var strax före klockan 13 på söndagen som larm inkom om motorcykelolycka på E4 mellan Linköping och Norrköping. Räddningstjänst, ambulans och polis larmades till platsen. I norrgående riktning, några hundra meter innan trafikplats Norsholm, hade en motorcyklist hamnat i mitträcket. Föraren omhändertogs av sjukvårdspersonal och fördes med ambulans till sjukhus. Det ska inte handla om några allvarliga skador, uppger polisen. Under räddningsarbetet stängdes vägen av och det bildades kilometerlånga köer. Först vid 14-tiden hade bärgare anlänt till platsen och det rådde mycket begränsad framkomlighet. I olyckskön började plötsligt en bil att brinna. Larmet om den brinnande bilen inkom till SOS Alarm klockan 14.03 och när brandmännen anlände till platsen var bilen helt övertänd. Under släckningsarbetet stängdes vägen av och de redan långa köerna växte sig ännu längre. Ingen person kom till skada vid händelsen och polisen misstänker heller inget brott.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Natten mot söndagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på Bäraregatan i Norrköping. Larmet inkom...
Vid halv åtta-tiden på onsdagsmorgonen larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en singelolycka på...
Det var vid 14-tiden som larm inkom om trafikolycka på E4 vid trafikplats Ingelsta...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
dimma
-2.3 ° C
-2 °
-3 °
100 %
2.2kmh
7 %
ons
5 °
tor
3 °
fre
2 °
lör
5 °
sön
1 °