-2.2 C
Norrköping
måndag, januari 18, 2021

Norrköping: Mordförsök vid resecentrum

Strax före midnatt larmades polisen om en skadad person vid resecentrum i centrala Norrköping. På plats påträffades en skadad man i 19-årsåldern. Han hade stickskador och fördes till sjukhus för vård. Det ska inte handla om några livshotande skador. Mannen har kunnat höras av polisen och berättade då att två män hade gett sig på honom, skriver Expressen. Vittnen säger sig också ha hört smällar som efter ett skjutvapen, men det är inget som polisen har kunnat bekräfta. Brottsplatsen spärrades av och under natten har polisen arbetat på platsen med att säkra eventuella spår. Man har bland annat sökt i området med hund. Vid femtiden hade avspärrningarna hävts. Polisen rubricerar ärendet som mordförsök. Någon misstänkt gärningsman finns i skrivande stund inte.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 18-tiden på torsdagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand vid postterminalen på Norra...
Det var tidigare i år som en 40-årig man, nästan dödade, en nioårig flicka...
Det var klockan 01.14 natten mot söndagen som en polispatrull hittade en skadad man på...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
-2.2 ° C
-2 °
-2.8 °
80 %
3.1kmh
90 %
mån
-3 °
tis
1 °
ons
4 °
tor
4 °
fre
1 °