13.6 C
Norrköping
tisdag, april 20, 2021

Norrköping: Mordförsök vid resecentrum

Strax före midnatt larmades polisen om en skadad person vid resecentrum i centrala Norrköping. På plats påträffades en skadad man i 19-årsåldern. Han hade stickskador och fördes till sjukhus för vård. Det ska inte handla om några livshotande skador. Mannen har kunnat höras av polisen och berättade då att två män hade gett sig på honom, skriver Expressen. Vittnen säger sig också ha hört smällar som efter ett skjutvapen, men det är inget som polisen har kunnat bekräfta. Brottsplatsen spärrades av och under natten har polisen arbetat på platsen med att säkra eventuella spår. Man har bland annat sökt i området med hund. Vid femtiden hade avspärrningarna hävts. Polisen rubricerar ärendet som mordförsök. Någon misstänkt gärningsman finns i skrivande stund inte.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Det var vid åttatiden på tisdagsmorgonen som larm inkom om påkörd person på Norra...
Strax före midnatt larmades polis och ambulans till Risings väg i Finspång. En ung man...
Strax före klockan 17 inkom larm om trafikolycka på Norra Promenaden i Norrköping. Räddningstjänst, ambulans...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
13.6 ° C
14 °
13 °
35 %
4.6kmh
0 %
tis
15 °
ons
12 °
tor
3 °
fre
9 °
lör
9 °