NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Anlagd brand i föreningslokal i Haga

Vid halv tre-tiden på tisdagsnatten larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en brand i en föreningslokal på Rågången i Norrköping.Personen som larmades såg hur det brann med lågor på utsidan av byggnaden som tidigare inrymt en kiosk. När brandmännen anlände till platsen hade boende i närheten påbörjat släckningsarbetet med pulversläckare. Det brann fortfarande vid takfoten, men branden kunde snabbt släckas ner. Man bröt sedan loss panel och öppnade upp konstruktionen i jakt på eventuella glödbränder.Branden tros vara anlagd och polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand. Man har också säkrat föremål på platsen som misstänks ha med branden att göra.

Relaterade artiklar

Back to top button