7.9 C
Norrköping
onsdag, november 25, 2020

Linköping: Stort polispådrag efter smitningsolycka

Det var vid 12.30-tiden på tisdagen som polisen fick flera samtal om att en bilist körde i fel färdriktning på Aspögatan i Linköping.

Kort efteråt inkom larm om att en person i rullstol blivit påkörd vid Max. Räddningstjänst och ambulans tillkallades och under framkörningen kom ett nytt larm, nu om bilbrand. Räddningstjänsten fick prioritera branden och ambulansen tog hand om den påkörde, som inte ska ha skadats allvarligt. Vid Fångögatan stod den aktuella i lågor på ett gärde och föraren att lämnat platsen till fots. När brandmännen anlände till platsen hade branden börjat sprida sig i gräset och ett område om ungefär 100 x 50 meter brann. Branden kunde dock snabbt släckas, men bilen blev totalt utbränd.

Ett stort polispådrag skickades till platsen och man sökte bland annat i området med hundar. Vid 13-tiden meddelades att en person, en man i 35-årsåldern, hade gripits. Den gripne är nu misstänkt för grov misshandel, drograttfylleri samt olovlig körning.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Sent på lördagskvällen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på Holmstagatan i Norrköping. SOS Alarm...
En polispatrull noterade en bilist som körde vingligt på E4 vid trafikplats Norrköping Södra...
Natten mot fredagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand i Pryssgården i Norrköping. Larmet...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
7.9 ° C
8 °
7.8 °
81 %
6.2kmh
100 %
ons
8 °
tor
8 °
fre
3 °
lör
2 °
sön
0 °