5.6 C
Norrköping
lördag, mars 6, 2021

Norrköping: Stor vattenläcka vid Ståthögarondellen

Vid 19.30-tiden på påskaftonen larmades räddningstjänst och polis till en större vattenläcka vid Ståthögarondellen i Norrköping. När man anlände till platsen möttes man av stora mängder vatten som trycktes upp ur marken. Vid rondellen var det en mindre sjö och Ingelstagatan hade förvandlats till en flod som sträckte sig ungefär fem hundra meter. Boende i Lagerlunda berättade att dom saknade vatten. Jourpersonal från Norrköping Vatten och Avfall anlände strax före klockan 20 och stängde av vattnet. Reparationsarbetet kommer att inledas under kvällen. Vidare uppger man att läckan medför dåligt eller inget vatten i bland annat Lagerlunda och Lindö. Läckan orsakade inledningsvis begränsad framkomlighet. Infarten till Ståthögarondellen stängdes av från Malmgatan och Ingelstagatan. Likaså Ståthögavägen i riktning mot Sandbyhovsrondellen. Strax före klockan 21 meddelades att trafiken släppts på igen. Mer information kommer att finnas på Norrköping Vatten och Avfalls hemsida.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På måndagskvällen larmades räddningstjänsten om en brand vid Ingelsta ekbackar bakom Jysk i Norrköping. Personen...
Vid halv ett-tiden på söndagsnatten inkom larm om singelolycka på Ståthögavägen i Norrköping. Räddningstjänst, ambulans...
På lördagskvällen larmades polisen om ett misstänkt inbrott på ett företag på Malmgatan i...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
molnigt
5.6 ° C
6 °
5 °
56 %
8.8kmh
60 %
lör
6 °
sön
3 °
mån
2 °
tis
3 °
ons
3 °