NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Dieseltjuvar greps efter krasch

Strax före klockan 23 på söndagskvällen inträffade en våldsam singelolycka i Herstadbergsrondellen i Norrköping.Kraschen hade föregåtts av en dieselstöld ur en lastbil vid riksväg 51 nära Svärtinge. Mitt i stölden blev tjuvarna påkomna av ett vittne och fick då bråttom från platsen. Färden gick mot Norrköping och i hög hastighet körde tjuvarna rakt över Herstadbergsrondellen, in i en lyktstolpe och vidare ner i diket på Herstadbergsvägen. Bilen blev efter olyckan liggande på sidan, men tjuvarna lyckades ta sig ut och försvann från platsen till fots.Ett stort polispådrag sökte efter dieseltjuvarna och det var en hundpatrull som spårade upp dem en bit från olycksplatsen. De gripna, två män, är nu misstänkta för stöld.

Relaterade artiklar

Back to top button