3.4 C
Norrköping
torsdag, mars 4, 2021

Norrköping: Guldbutik utsattes för rån

Det var klockan 10.40 på tisdagsförmiddagen som polisen mottog flera samtal om rån mot en guldbutik på S:t Persgatan i centrala Norrköping. Flertalet polispatruller skickades till platsen för att ta reda på vad som hade hänt. Där kan man konstatera att butiken har utsatts för något som verkar vara ett rån, uppger polisen via sin hemsida. Efter rånet lämnade gärningsmännen platsen i en bil. Om rånarna fått med sig med sig något är i skrivande stund oklart. Ett område utanför guldbutiken spärrades av och kriminaltekniker var snart på plats för att säkra eventuella spår. Man håller också förhör med vittnen till händelsen och söker efter flyktbilen. Polispatruller i intilliggande län har informeras om händelsen. Polisen vill gärna komma i kontakt med vittnen till händelsen, som rubriceras som grovt rån. Har man sett något som kan sättas i samband med rånet uppmanas man kontakta poliser på plats eller ringa 114 14. Uppdatering Under tisdagsförmiddagen kunde två personer gripas misstänkta för inblandning i rånet. De gripna, en man och en kvinna, greps på annan ort.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Polis larmades, under lördagskvällen till en adress i Ektorp, Norrköping, med anledning av ett...
Strax efter klockan 18 larmades polisen om ett personrån på Hantverkaregatan i Norrköping. En kvinna...
Strax före klockan 21 tog polisen emot ett överfallslarm från en godisbutik på Drottninggatan...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
växlande molnighet
3.4 ° C
4 °
2.8 °
41 %
5.1kmh
40 %
tor
1 °
fre
3 °
lör
4 °
sön
3 °
mån
1 °