1.9 C
Norrköping
söndag, mars 7, 2021

Ödeshög: Dubbla olyckor stoppade trafiken på E4

Det var strax efter klockan 16 som räddningsstyrkor larmades till en trafikolycka på E4 i höjd med Vida Vättern utanför Ödeshög. Enligt de första uppgifterna skulle en bil brinna och en bil med släp hade sladdat av vägen i södergående riktning. Fyra personer uppgavs vara drabbade, av dem två barn. Samtliga ska ha tagit sig ut och det finns i skrivande stund inga uppgifter om personskador. Under tiden som räddningspersonalen arbetade på platsen inträffade en ny trafikolycka. En lastbil på väg norrut snurrade och ställde sig över vägen. Det ska vara mycket halt på platsen. Vid 17.40-tiden rapporterade trafikradion att vägen var avstängd i norrgående riktning och att vägen i södergående senare kommer att stängas av i samband med bärgning av bil och släp. Uppdatering Ytterligare singelolycka med lastbil inträffar i närheten av de andra olyckorna. En trailerdragare har hamnat i mitträcket.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 16.20-tiden larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en trafikolycka på Hagebygatan i Norrköping. I...
Strax efter klockan 21 på torsdagskvällen larmades räddningsenheter till Ektorp i Norrköping med anledning...
På fredagsmorgonen larmades räddningsenheter till en trafikolycka på Gamla Övägen i Norrköping. Enligt larmet skulle...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
1.9 ° C
3 °
0.6 °
35 %
8.2kmh
20 %
sön
2 °
mån
2 °
tis
4 °
ons
-0 °
tor
5 °