NyheterÖdeshögÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Ödeshög: Dubbla olyckor stoppade trafiken på E4

Det var strax efter klockan 16 som räddningsstyrkor larmades till en trafikolycka på E4 i höjd med Vida Vättern utanför Ödeshög.Enligt de första uppgifterna skulle en bil brinna och en bil med släp hade sladdat av vägen i södergående riktning. Fyra personer uppgavs vara drabbade, av dem två barn. Samtliga ska ha tagit sig ut och det finns i skrivande stund inga uppgifter om personskador.Under tiden som räddningspersonalen arbetade på platsen inträffade en ny trafikolycka. En lastbil på väg norrut snurrade och ställde sig över vägen. Det ska vara mycket halt på platsen.Vid 17.40-tiden rapporterade trafikradion att vägen var avstängd i norrgående riktning och att vägen i södergående senare kommer att stängas av i samband med bärgning av bil och släp.Uppdatering Ytterligare singelolycka med lastbil inträffar i närheten av de andra olyckorna. En trailerdragare har hamnat i mitträcket.

Relaterade artiklar

Back to top button