NorrköpingNotiserÖstergötland

Norrköping: Dieseltjuvar greps på Ingelsta

Strax före klockan 23 på onsdagskvällen kontaktades polisen om en pågående dieselstöld på Tenngatan i Norrköping.Anmälaren såg hur två män klippte upp ett staket till ett företag och sedan började slanga diesel ur en parkerad lastbil. Flera polispatruller skickades till platsen och de båda männen kunde snart gripas i närområdet. På platsen anträffades också slangningsutrustning som togs i beslag.I samband med stölden läckte en mängd diesel ut och uppemot 15 liter rann ner i en dagvattenbrunn. Räddningstjänsten kallades till platsen för att hjälpa till med sanering av utsläppet. Under torsdagen kommer en slamsug att suga ur brunnen.De båda gripna, två utländska män i 18-årsåldern, är nu misstänkta för stöld.

Relaterade artiklar

Back to top button