LinköpingNyheterÖstergötland

Linköping: Person påkörd på E4 – avled

Det var strax efter klockan 21 på måndagskvällen som larm inkom om påkörd person på E4 mellan Linköping och Norrköping.Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen. I norrgående riktning och strax före Herrbeta hade en person blivit påkörd. Polisen hade strax innan larmet fått samtal från förbipasserande om att en person försökte stoppa bilar på motorvägen på samma plats.Den påkörda personen fördes med ambulans till sjukhus. Enligt uppgifter till Aftonbladet ska den drabbade vara allvarligt skadad. Den man i 60-årsåldern som körde den påkörande bilen chockades, men klarade sig utan fysiska skador. Han fanns kvar när polisen kom till platsen.Inledningsvis stängdes vägen av helt i norrgående riktning och det blev långa köer. Vid 22.30-tiden var fortfarande flera polispatruller kvar på platsen och ett körfält var avstängt.Uppdatering På tisdagsmorgonen meddelade polisen att den påkörda personen, en man, avlidit. Personen ska färdats i ett fordon tillsammans med ytterligare tre personer och som fått problem med bilen. Ingen av de andra skadades fysiskt.

Relaterade artiklar

Back to top button