-1.6 C
Norrköping
måndag, mars 8, 2021

Linköping: Person påkörd på E4 – avled

Det var strax efter klockan 21 på måndagskvällen som larm inkom om påkörd person på E4 mellan Linköping och Norrköping. Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen. I norrgående riktning och strax före Herrbeta hade en person blivit påkörd. Polisen hade strax innan larmet fått samtal från förbipasserande om att en person försökte stoppa bilar på motorvägen på samma plats. Den påkörda personen fördes med ambulans till sjukhus. Enligt uppgifter till Aftonbladet ska den drabbade vara allvarligt skadad. Den man i 60-årsåldern som körde den påkörande bilen chockades, men klarade sig utan fysiska skador. Han fanns kvar när polisen kom till platsen. Inledningsvis stängdes vägen av helt i norrgående riktning och det blev långa köer. Vid 22.30-tiden var fortfarande flera polispatruller kvar på platsen och ett körfält var avstängt. Uppdatering På tisdagsmorgonen meddelade polisen att den påkörda personen, en man, avlidit. Personen ska färdats i ett fordon tillsammans med ytterligare tre personer och som fått problem med bilen. Ingen av de andra skadades fysiskt.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Strax före klockan elva larmades räddningstjänst och polis om lastbilsbrand på E4 utanför Norrköping. ...
Vid 12.40-tiden larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på E4 norr om Norrköping. I höjd...
Det var vid 14-tiden som larm inkom om trafikolycka på E4 vid trafikplats Ingelsta...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
-1.6 ° C
-1 °
-2 °
46 %
3.1kmh
100 %
mån
-2 °
tis
2 °
ons
0 °
tor
3 °
fre
6 °