-1.6 C
Norrköping
måndag, mars 8, 2021

Norrköping: Vält timmerbil stoppar trafiken på riksväg 55

Strax efter klockan tio på måndagsförmiddagen inkom larm till SOS om lastbilsolycka på riksväg 55 mellan Katrineholm och Norrköping. Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen. Mellan Simonstorp och rastplatsen vid Svängbågen hade en timmerbil vält och blivit liggande tvärs över vägen. Omkring 100 meter vajerräcke kördes ner. Chauffören blev kvar i hytten och efter att räddningspersonalen hjälpt den drabbade ut fördes denne till sjukhus. Oklart med vilka skador. Vägen har fått stängas av och någon prognos på när vägen kan öppnas finns i skrivande stund inte. Flera bilister vände i kön och körde mot trafiken. Vid tolvtiden hade personal från Svevia lyft av mittvajern så att bilister på väg norrut kunde vända runt. Rekommenderad omledningsväg är att åka E4, svänga av vid Gammelsta och åka via Björkvik.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Det var vid 14-tiden som larm inkom om trafikolycka på E4 vid trafikplats Ingelsta...
På onsdagskvällen inträffade en olycka med lastbil på Kommendantvägen i Norrköping. En container hade lossnat...
Vid 17.30-tiden larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en singelolycka på riksväg 55 norr...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
-1.6 ° C
-1 °
-2 °
46 %
3.1kmh
100 %
mån
-2 °
tis
2 °
ons
0 °
tor
3 °
fre
6 °