NorrköpingNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Norrköping: Trailerdragare fast i ökänd viadukt

Klockan 09.46 på torsdagen inkom larm till SOS om singelolycka med lastbil på Riksvägen i Norrköping.Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen. Chauffören av en trailerdragare hade missbedömt höjden på sitt ekipage och kört in i viadukten vid trafikplats Beckershov. Ingen person kom till skada vid olyckan.Till dess att ekipaget är bortforslat kommer trafiken i norrgående riktning att ledas upp via Finspångsvägen.Uppdatering För att förhindra att höga fordon kör in i viadukten finns ett varningssystem med blinkande ljus. Vid polisens kontroll av varningsanordningen visade det sig att delar av varningsljusen i norrgående var är ur funktion.

Relaterade artiklar

Back to top button