NorrköpingNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Norrköping: Träffades av fallande isblock

Det var strax efter klockan 15 som räddningstjänsten larmades till Östra Promenaden i Norrköping.En person hade fått ett isblock på sig. Den drabbade kunde själv ta sig till sjukhuset för att få sina skador omsedda. Räddningstjänsten spärrade av ett område kring den aktuella fastigheten sökte sedan upp fastighetsägaren föra att upplysa denne om att ta sitt ansvar.När snö och is börjar smälta på taken så är det väldigt viktigt att fastighetsägarna tar sitt ansvar och ser över sina tak och trottoarer. Om man som fastighetsägare brister i att ta sitt ansvar och någon skadas kan det bli tal om vållande till kroppsskada eller i värsta fall vållande till annans död.

Relaterade artiklar

Back to top button