NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Brand i verkstadsbyggnad i Slottshagen

En brand utbröt strax före klockan 19 på onsdagskvällen i en verkstadsbyggnad i Slottshagen i Norrköping.Räddningstjänst från flera stationer tillsammans med ambulans och polis larmades till platsen. Vid framkomst rök det från taket och det var kraftig rökutveckling i lokalen. Man påbörjade släckningsarbetet utifrån och eftersom det fanns gasflaskor i byggnaden så upprättades ett säkerhetsområde om 300 meter. Ingen person ska ha kommit till skada vid branden.Klockan 19.50 hade man fått ut gasflaskorna ur lokalen, uppger polisen via sin hemsida. Branden var då släckt och man undersökte lokalerna för att ta reda på hur mycket som tagit skada av röken.Räddningstjänsten räknar med att ha personal kvar på platsen till klockan 22.

Relaterade artiklar

Back to top button