NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Bil i mitträcket på riksväg 55

Klockan 01.08 larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en singelolycka på riksväg 55 nära Skriketorp norr om Norrköping.I riktning mot Norrköping  hade en bilist kört in i mitträcket. Föraren klarade sig oskadd, men en hel del räcke kördes ner och bildelar spreds ut över vägen. Det snöade kraftigt vid tillfället för olyckan och var mycket halt på vägen.Trafiken stoppades i båda riktningar i ungefär 15 minuter och man kunde sedan öppna ett körfält förbi olycksplatsen.I skrivande stund råder mycket besvärligt väglag i Norrköpingsområdet. SMHI har utfärdat en Klass 1-varning gällande plötslig ishalka när snövädret förväntas övergå till regn med risk för tillfrysning på kalla vägbanor.

Relaterade artiklar

Back to top button