NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Bil i mitträcket på riksväg 55

På söndagskvällen larmades polisen till en singelolycka på riksväg 55 mellan Simonstorp och Norrköping.Larmet inkom vid 18.30-tiden. I riktning mot Norrköping och i höjd med Näkna hade en bilist kört in i mitträcket. Olyckan inträffade på en enfilig sträcka och bilen blev stående mitt i vägen. Ingen person ska ha kommit till skada, men en hel del mitträcke blev nerkört och bilen var inte längre körbar.Till dess att bilen bärgats var det helt stopp i södergående riktning med lång kö som följd.Klockan 21 kommer arbetet med att laga mitträcket att inledas. Under tiden som reparationsarbetet pågår kommer trafiken i södergående riktning att ledas av via Klingstad och i norrgående riktning kommer ett körfält vara avstängt. Enligt en tidig prognos beräknas arbetet vara slutfört till midnatt.

Relaterade artiklar

Back to top button