2.5 C
Norrköping
söndag, februari 28, 2021

Norrköping: Bil i mitträcket på riksväg 55

På söndagskvällen larmades polisen till en singelolycka på riksväg 55 mellan Simonstorp och Norrköping. Larmet inkom vid 18.30-tiden. I riktning mot Norrköping och i höjd med Näkna hade en bilist kört in i mitträcket. Olyckan inträffade på en enfilig sträcka och bilen blev stående mitt i vägen. Ingen person ska ha kommit till skada, men en hel del mitträcke blev nerkört och bilen var inte längre körbar. Till dess att bilen bärgats var det helt stopp i södergående riktning med lång kö som följd. Klockan 21 kommer arbetet med att laga mitträcket att inledas. Under tiden som reparationsarbetet pågår kommer trafiken i södergående riktning att ledas av via Klingstad och i norrgående riktning kommer ett körfält vara avstängt. Enligt en tidig prognos beräknas arbetet vara slutfört till midnatt.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På måndagskvällen larmades polisen om en singelolycka på Spelmansgatan i Norrköping. Larmet kom till polisen...
Vid halv åtta-tiden på onsdagsmorgonen larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en singelolycka på...
Vid 16-tiden på torsdagen inkom larm om singelolycka på Simonstorpsvägen strax utanför Rejmyre. Räddningstjänst, ambulans...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
2.5 ° C
3 °
2 °
87 %
4.6kmh
3 %
sön
9 °
mån
8 °
tis
9 °
ons
7 °
tor
3 °