2.5 C
Norrköping
söndag, februari 28, 2021

Svärtinge krog & pizzeria förstörd i brand

Klockan 05.14 på söndagsmorgonen inkom larm om brand på Svärtinge krog & pizzeria i Svärtinge utanför Norrköping. Räddningstjänst från både Norrköping och Finspång samt ambulans och polis skickades till platsen. Vid framkomst möttes brandmännen av en fullt utvecklad brand och lågor slog ut genom fönstren på byggnaden. Personer på plats hade påbörjat släckningsarbetet med pulverbrandsläckare, men branden var för kraftig. Vid 06.40-tiden meddelade räddningstjänsten att branden var släckt och att eftersläckningsarbetet pågick. Källaren ska ha klarat sig utan skador, men resten av byggnaden är totalskadad. Polisen tror att branden är anlagd. Flera personer hade setts lämna platsen vid tillfället för branden och man sökte i området efter dem. En teknisk undersökning kommer att utföras så snart det är möjligt i syfte att försöka fastställa brandorsaken samt att säkra eventuella bevis. I början av april förra året brann det på samma pizzeria. Den branden var anlagd.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 14.30-tiden larmades räddningstjänst och polis till Borgsmoskolan i Norrköping med anledning av att...
Natten mot torsdagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på Importgatan i Norrköping. Larmet inkom...
Natten mot måndagen larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en brand på Kristinagatan i...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
2.5 ° C
3 °
2 °
87 %
4.6kmh
3 %
sön
9 °
mån
8 °
tis
9 °
ons
7 °
tor
3 °