FinspångNyheterÖstergötland

Finspång: Flera olyckor på riksväg 51

Ett kraftigt snöfall ställde till med besvärligt väglag på riksväg 51 i trakterna kring Ljusfallshammar nordväst om Finspång på lördagen.På kort tid inträffade inte mindre än tre olyckor nära länsgränsen. Klockan 16.23 larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en singelolycka där en personbil gått av vägen. Tre personer uppgavs vara drabbade, men ingen av dem kom till skada. Kort efteråt, klockan 16.42, inkom larm om ännu en singelolycka i närheten. En personbil hade hamnat i en mosse bredvid vägen och blivit stående i några decimeter vatten. Inte heller där ska någon ha skadats, men båda bilarna måste bärgas.Under tiden som räddningstjänsten arbetade på platsen inträffade ännu en avåkning. Varken förare eller bil kom till skada och man kunde snart få upp bilen på vägen igen. Det var besvärligt väglag på sträckan till följd av det kraftiga snöfallet.Olyckorna orsakade flera stopp i trafiken.

Relaterade artiklar

Back to top button