7.2 C
Norrköping
tisdag, april 20, 2021

Norrköping: Olyckor stoppade spårvagnarna

På torsdagskvällen fick polisen rycka ut till två olyckor som stoppade spårvagnarna i Norrköping. Larmet om den första olyckan inkom klockan 18.23. På Hjalmar Brantings gata, i höjd med Skarphagsgatan, hade en bilist hamnat på spårvagnsspåret och blivit fast med stopp i spårvagnstrafiken som följd. Föraren, en kvinna i 55-årsåldern, fick en ordningsbot och bärgare tillkallades för att forsla bort bilen. Klockan 18.40 inkom ännu ett larm om en olycka. På Värmlandsgatan, vid Matteusskolan, skulle en spårvagn ha sammanstött med en parkerad bil. Ingen person kom till skada vid olyckan, men det blev stopp för trafik in på Värmlandsgatan från Norra Promenaden. Strax efter klockan 19 var båda olyckorna uppklarade och spårvagnstrafiken kunde komma igång igen.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Det var vid åttatiden på tisdagsmorgonen som larm inkom om påkörd person på Norra...
På söndagseftermiddagen larmades räddningstjänst, polis och ambulans och en singelolycka på Östra Promenaden i...
Natten mot söndagen larmades räddningstjänsten om en brand på Hjalmar Brantings gata i Norrköping. Larmet...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
växlande molnighet
7.2 ° C
9 °
6 °
56 %
1.5kmh
48 %
tis
6 °
ons
12 °
tor
3 °
fre
7 °
lör
5 °