LinköpingNyheterÖstergötland

Linköping: Långa köer efter olycka på E4

På måndagsmorgonen larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en trafikolycka på E4 i höjd med Rappestad utanför Linköping.Larmet inkom till SOS Alarm klockan 07.35 och enligt de första uppgifterna skulle två personer vara drabbade. En person klagade på bröstsmärta och smärta i en arm. Räddningstjänsten utförde ett säkert uttag på en av de drabbade som sedan fördes med ambulans till sjukhus.Olyckan inträffade genom att en av bilisterna kört in i den andre bakifrån och den vållande bilisten är misstänkt för trafikbrott genom att inte ha anpassat avståndet till framförvarande fordon.Under räddnings- och bärgningsarbetet var det mycket begränsad framkomlighet med långa köer i norrgående som följd.

Relaterade artiklar

Back to top button