-1.4 C
Norrköping
lördag, november 28, 2020

Norrköping: Trebilskrock stoppade trafiken på E22

Det var vid 12.20-tiden på måndagen som SOS Alarm fick in larm om trafikolycka på E22 mellan Norrköping och Söderköping.

Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen. På enfilig sträcka, i höjd med Kummelby gård mellan Hållstad och Tingstad, var tre bilar inblandade i en kollision. Tre personer drabbades och det ska även ha varit hundar i en av bilarna. En person har förts till sjukhus med ambulans, uppger polisen. Hur det gick för hundarna finns det inga uppgifter om.

Olyckan orsakade totalstopp i södergående riktning. Köerna började vid Navestad och strax före klockan 14 pågick ännu bärgningsarbetet rapporterade trafikradion.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 19.30-tiden på fredagskvällen inträffade en trafikolycka på Söderleden i Norrköping. Räddningstjänst, ambulans och polis...
Vid 16.10-tiden inträffade en trafikolycka på Linköpingsvägen i höjd med trafikplats Klockaretorpet i Norrköping. Räddningstjänst,...
Vid 20-tiden på måndagskvällen skulle polisen stoppa och kontrollera en bil i Norrköping som...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
-1.4 ° C
0 °
-2.8 °
97 %
2.6kmh
14 %
lör
2 °
sön
0 °
mån
4 °
tis
4 °
ons
3 °