NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Trafikolycka på E22 vid Navestad

Klockan 23.24 på fredagskvällen larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en trafikolycka på E22 i Norrköping.Vid infarten till Navestad hade två bilar kolliderat i vad som beskrevs som en sidokrock. Två personer och en hund ska ha drabbats och när räddningsmanskapet anlände till platsen satt en av de drabbade kvar i en av bilarna. Man ska ha fått använda klippverktyg för att få ut personen på ett säkert sätt.Polisen uppger att de båda drabbade är förda med ambulans till Vrinnevisjukhuset för vård. Med vilka skador är i skrivande stund oklart och hur det gick med hunden finns i nuläget inga uppgifter om.I samband med räddningsarbetet stängdes vägen av helt i båda riktningar.

Relaterade artiklar

Back to top button