MjölbyNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Mjölby: Långtradare i diket på riksväg 32 – vägen stängs av

På torsdagsmorgonen inträffade en singelolycka med lastbil på riksväg 32 utanför Mjölby.Larmet inkom till SOS Alarm klockan halv nio och räddningstjänst, ambulans samt polis skickades till platsen. I höjd med golfbanan hade en långtradare hamnat i diket. Chauffören klarade sig oskadd, men läckage uppstod från lastbilen som räddningstjänsten sanerade. Lasten bestod av aluminium.Under förmiddagen har bärgningsarbetet förberetts och det har varit begränsad framkomlighet. Klockan tolv kommer vägen att stängas av och enligt en tidig prognos beräknas bärgningsarbetet ta två timmar. Trafiken kommer att ledas om via Svarvaregatan och Smålandsvägen.

Relaterade artiklar

Back to top button