2.5 C
Norrköping
söndag, februari 28, 2021

Linköping: Misstänkt rattfylla krockade med lastbil i stulen bil

Det var strax efter klockan 18 som räddningstjänst, ambulans och polis larmades till en trafikolycka på riksväg 23/34 söder om Linköping. Några kilometer söder om Skeda udde, i höjd vägarbetet nära Målbäck, hade en bilist kört in i sidan på en lastbil. När polisen kontrollerade personbilen så visade det sig att den hade anmälts stulen tidigare under dagen. Bilföraren, en man i 30-årsåldern, blåste positivt i polisens sållningsinstrument för alkohol och misstänks för rattfylleri. Han misstänks också för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Mannen fördes med ambulans till sjukhus för kontroll och ytterligare provtagning. Olyckan orsakade totalstopp i trafiken med långa köer som följd. Både personbil och lastbil behövde bärgas från platsen.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Det var vid 14-tiden som larm inkom om trafikolycka på E4 vid trafikplats Ingelsta...
Det var strax före klockan 19 som räddningstjänst och ambulans larmades till en våldsam...
Natten mot söndagen inkom larm om trafikolycka på Östra Promenaden i Norrköping. Larmet inkom...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
2.5 ° C
3 °
2 °
87 %
4.6kmh
3 %
sön
9 °
mån
8 °
tis
9 °
ons
7 °
tor
3 °