NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Cyklist påkörd av lastbil

Klockan 12.11 på fredagen inkom larm till SOS om påkörd cyklist vid trafikplats Beckershov på Finspångsvägen i Norrköping.

Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen. Vid infarten till rondellen från Riksvägen hade en cyklist blivit påkörd av en lastbil. Enligt de första uppgifterna skulle cyklisten vara medvetslös.

Cyklisten fördes med ambulans till sjukhus. Det är inte känt hur pass omfattande skadorna är, men troligen har personen slagit i huvudet, uppger polisen. Lastbilschauffören chockades av händelsen och har följt med till polisstationen för förhör. Då han är lettisk medborgare kommer förhöret att hållas med tolk.

Under räddningsarbetet var det stopp i delar av rondellen samt på avfarten från Riksvägen i norrgående riktning.

Relaterade artiklar

Back to top button