NorrköpingNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Norrköping: Lastbil gick igenom mitträcket

Strax före klockan elva larmades räddningstjänst, polis och ambulans till E4 norr om Norrköping med anledning av en trafikolycka.

En trailerdragare på väg söderut fick problem med ett av däcken varpå ekipaget plötsligt gick in i mitträcket och över till norrgående körfält. En bilist på väg norrut blev drabbad. Bilisten klarade sig oskadd, men bilen fick en del plåtskador.

Trailerdragaren drog med sig vajerräcket och blev stående illa till. Ekipaget blockerade hela vägen och E4 fick stängas av i norrgående riktning. En av lastbilens bränsletankar ska tömmas på diesel innan bärgning kan påbörjas.

Trafikanter på E4 leds av och får åka via Strandvägen och Nyköpingsvägen till Strömsfors och gå på E4 igen.

Relaterade artiklar

Back to top button