NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Lastbil och personbilar i olycka på E4

Vid 17.40-tiden inkom samtal till SOS Alarm om trafikolycka på E4 mellan Linköping och Norrköping.Räddningstjänst från båda kommunerna tillsammans med polis och ambulans larmades till platsen. I norrgående riktning och strax efter trafikplats Norsholm var en trailerdragare och två personbilar inblandade i en olycka. Polisen uppger att lastbilen ska ha kört in i en av bilarna bakifrån.Tre personer drabbades och räddningspersonalen fick klippa bort en del på en av bilarna för att kunna göra ett säkert uttag. En person ska vara förd till sjukhus, men några allvarliga skador har inte rapporterats.Olyckan orsakade stora framkomlighetsproblem. Under räddningsarbetet stängdes vägen av helt i norrgående. Trafikstörningarna kommer att kvarstå till dess att fordonen har forslats bort.

Relaterade artiklar

Back to top button