NorrköpingNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Norrköping: Lastbil välte på Händelö

Vid 13.40-tiden larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en lastbilsolycka på Hanholmsvägen i Norrköping.

Vid korsningen till Bravikenvägen hade bulkbil av okänd anledning hamnat i diket och vält. Släpet blev stående illa till på vägen och blockerade ena körfältet. Chauffören fick ett slag i huvudet när lastbilen välte och fördes med ambulans till sjukhus för kontroll.

Under räddningsarbetet blev det långa köer på alla anslutande vägar och trafiken leddes förbi växelvis. Ekipaget var lastat med cement i pulverform och innan bärgningen kunde påbörjas fick man ta hjälp av sugbil för att tömma innehållet. När lastbilen bärgades fick vägen stängas av helt.

Relaterade artiklar

Back to top button