NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Två skadade i bråk – polisen utreder mordförsök

På fredagskvällen fick polisen samtal om bråk på Gamla Rådstugugatan i centrala Norrköping.

Larmet inkom klockan 18.41 och flera polispatruller skickades till platsen. På plats konstaterades att minst tre personer var inblandade i bråket. Två personer skadades, en av dem hade skador på överkroppen från någon form av tillhygge. Ingen av dem ska ha skadats allvarligt.

Polisen kunde gripa en person som misstänks vara inblandad i bråket. Den gripne har förts till polishuset och kommer att förhöras. Polisen rubricerar ärendet som försök till mord alternativt försök till dråp.

Brottsplatsen spärrades av vilket fick till följd att en del av Gamla Rådstugugatan samt Skomakaregatan inte gick att trafikera.

Uppdatering
Totalt fyra män i 30- till 40-årsåldern sitter anhållna efter bråket, rapporterar P4 Östergötland på lördagen.

Relaterade artiklar

Back to top button