4.1 C
Norrköping
tisdag, april 13, 2021

Linköping: Polisbil i krock med husvagnsekipage på E4

Strax efter midnatt inkom larm om trafikolycka på E4 utanför Linköping. Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen. I höjd med Tekniska verken hade en polisbil kolliderat med ett husvagnsekipage. Olyckan inträffade i ett vägarbetsområde där trafiken i södergående riktning letts om till norrgående körfält. Personalen i polisbilen hade missat att det kunde komma mötande trafik på platsen och när de mötte en bil antog de att den framfördes i fel färdriktning. När patrullen slog på blåljus och sirener för att vända om och få stopp på bilen körde de in i sidan på husvagnsekipaget. Totalt blev sju personer inblandade i olyckan. I husvagnsekipaget färdades två vuxna och tre barn, en av de vuxna och ett av barnen klagade över nacksmärtor och fördes med ambulans till sjukhus för kontroll. Båda bilarna och husvagnen fick bärgas från platsen. Under tiden som räddnings- och uppröjningsarbetet pågick stängdes vägen av. Vid ett-tiden var det fortfarande stopp i båda riktningar.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På lördagskvällen inträffade en viltolycka på E4 mellan Norrköping och Linköping. Strax efter trafikplats Melby,...
Sent på söndagskvällen larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en brand på Tellbovägen i...
Vid 12.40-tiden larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på E4 norr om Norrköping. I höjd...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
4.1 ° C
4.4 °
4 °
70 %
4.6kmh
90 %
tis
3 °
ons
8 °
tor
10 °
fre
12 °
lör
13 °