MotalaNyheterÖstergötland

Motala: Man död efter misshandel – polisen utreder mord

Vid 15.30-tiden på måndagen fick polisen samtal om misshandel på en adress i Motala.Det var gärningsmannen själv som ringde och berättade att han misshandlat en kamrat till honom. Gärningsmannen, en man i 40-årsåldern, greps på plats. På adressen fanns också en kvinna i 60 års åldern, hon greps senare som misstänkt för delaktighet i brottet.Strax efter klockan 16 meddelade sjukvården att den misshandlade mannen avlidit av sina skador. Den avlidne är en man i 50-årsåldern.Vid 22-tiden förhördes de båda gripna ännu av polis och därefter är det jouråklagare som beslutar om de ska anhållas eller släppas. Lägenheten är fortfarande avspärrad för teknisk undersökning. Polisen rubricerar ärendet som mord.

Relaterade artiklar

Back to top button