LinköpingNyheterÖstergötland

Linköping: Allvarlig trafikolycka vid Stjärnorp

Vid 22-tiden på lördagskvällen larmades räddningstjänsten till en singelolycka på väg 1136 nära Stjärnorp utanför Linköping. En personbil hade gått av vägen och in i ett träd.

I bilen färdades två personer och minst en av dem var medvetslös när räddningsmanskapet anlände till platsen. De båda drabbade fördes med ambulans till sjukhus för vård av allvarliga skador. Senare meddelades att en av dem avlidit till följd av sina svåra skador.

Enligt polisen finns uppgifter om att bilen ska ha färdats i hög hastighet innan olyckan. En förundersökning gällande grov vårdslöshet i trafik, vållande till annans död, grov olovlig körning samt drograttfylleri har inletts. Olycksbilen är tagen i beslag för teknisk undersökning.

Relaterade artiklar

Back to top button